PONIEDZIAŁEK (23.05.2021.). Zupa z grochu łupanego z kiełbasą, pieczywo pszenno-żytnie, deser: jogurt owocowy. ALERGENY: 1,7,9.
PIĄTEK (27.05.2022.). Ryba smażona, ziemniaki, surówka z sałaty lodowej, herbata z cytrynką. ALERGENY: 1,3,4,7.
OZNACZENIE NUMERYCZNE ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W POSIŁKACH: 1.GLUTEN ; 2.SKORUPIAKI; 3.JAJA; 4.RYBY; 5.ORZESZKI ZIEMNE; 6.SOJA; 7.MLEKO; 8.ORZECHY; 9. SELER; 10.GORCZYCA; 11.SEZAM; 12.DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY; 13.ŁUBIN; 14.MIĘCZAKI.
* Szczegółowy wykaz składników dostępny jest w II LO u intendenta.
* Prezentowane menu może ulec zmianie z powodu techniczno-zaopatrzeniowych.